+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Dobrôtky menom Let's Bite

1241 Shlédnutí 0 Líbí se

Sadni! Ľahni! Ku mne! Tak to sú tri zo základných povelov, ktoré by mal každý psík zvládať. Ako ho to ale naučiť? Skúsenosti hovoria jasne - kvalitné maškrty do ruky a trpezlivosť so sebou!

Pes je najlepší priateľ človeka. Porekadlo, s ktorým tí z nás, ktorí doma psieho kamoša majú, môžu jedine súhlasiť. Pokiaľ ale chceme so svojím najlepším priateľom žiť v pokoji a harmónii, mali by sme ho naučiť základným povelom a rešpektu k pánovi. A keďže sú psíkovia tvorovia maškrtný, najlepším pomocníkom nám budú chutné maškrty, ktorým dominujú dobroty menom Brit Let's Bite od českej rodinnej firmy s dlhoročnou tradíciou.

 

Maškrty, ktoré splnia aj najtajnejšie psie fantázie

"Lahodná pochúťka, ktorá chutí nielen nášmu psovi, ale aj mačke!" - Kamila

"Voňavé, chutné a kvalitné, nemám čo vytknúť!" - Pavlína

"Náš psík by pre ne urobil čokoľvek." - Ľudmila

Skúmať recenzie na tieto mäsové zázraky už nemusíte, urobili sme to za vás. A výsledok je viac než jasný - Brit Let's Bite poteší a namotivuje aj tie najmaškrtnejšie psie jazýčky. A čím to je? Len a len kvalitnými surovinami, na ktorých výbere si vývojári dali záležať.

Okrem starostlivo vybraného mäsa, ktoré sa pri výrobe maškŕt Brit Let's Bite používa, je veľkým plusom aj ich cena. Prečo kupovať piškóty, predražené psie keksy alebo výrobky z "vedľajších živočíšnych produktov", keď za rovnakú cenu zoženiete šťavnaté mäsko?

Brit Lets Bite

Nezabúdame ani na zdravie

Zdravé zuby, silná obranyschopnosťvitálne kĺby alebo napríklad lesklá srsť. Áno, na toto všetko maškrty Let's Bite dbajú. A ruku na srdce, kto z vás nechce svojmu psíkovi dopriať to najlepšie?

Vanilkini favoriti

Ročná Austrálska ovčiacica Vanilka už viac ako pol roka navštevuje so svojou paničkou výcvik poslušnosti. A ako iste sami tušíte, panička sa musí snažiť a Vanilku poriadne motivovať. A čím iným by to malo ísť, než dobrými pochúťkami? No a práve na Let's Bite nedajú baby dopustiť!

"Vanilke stačí len vôňa týchto dobrôt a cvičí jedna báseň. Našimi favoritmi sú Duck Sticks, pri ktorých sa mi veľmi páči možnosť jednoduchého rozdelenia na menšie kúsky, čo je na výcvik presne to pravé." hovorí panička Katarína.

 

Nech už má váš štvornohý kamoš radšej kurča, kačicu alebo napríklad lososa, v širokej ponuke pochúťok Let's Bite si každý príde na svoje.

Ak sa teda obzeráte po chutných a kvalitných maškrtách pre vášho chlpáča - či už na výcvik alebo len tak pre radosť - sú pre vás Brit Let's Bite dobrou voľbou. Odporúča 10 z 10 maškrtných psíkov!

Publikováno v: Ako vybrať, Novinky

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky