+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Nová Calibra Expert Nutrition pre psov

1950 Shlédnutí 1 Líbí se

Správny výživa domácich miláčikov je dôležitá, aby boli zdraví a prospievali po všetkých stránkach. Niektoré psy a mačky môžu mať určité špecifické nároky a preto je tu expertná výživa od Calibry, ktorá rieši niektoré zo špeciálnych potrieb psov.

Calibra Expert Nutrition sa teraz predstavuje nielen v novom kabáte, ale aj s vylepšeným zložením a ďalšími dvoma špecifickými receptúrami, ktoré pribudli do rodiny piatich pôvodných. Calibra EN uspokojí najnáročnejšie požiadavky vašich psích stravníkov.

Prečo zvoliť expertnú výživu?





Granule pre prov musíte vždy vyberať podľa potrieb svojho maznáčika, pretože každý jedinec je iný a má aj odlišné nároky na výživu. RadaExpert Nutrition rieši práve špecifické potreby a je vhodná pre psov, ktorým bežné receptúry nevyhovujú a potrebujú niečo viac. Expertná výživa od Calibry ponúka riešenie pre psov, ktorých trápia boľavé kĺby, zlý stav dutiny ústnej, obezita alebo sú príliš aktívny, kastrovaný alebo citlivý.

Calibra Expert Nutrition obsahuje kvalitné vstupné suroviny, ktoré sú vysoko stráviteľné. V zložení nájdete len jeden hlavný zdroj proteínov a sacharidov, čo výrazne znižuje možnosť alergickej reakcie u citlivejších jedincov. Každá receptúra má vysokú nutričnú hodnotu a poskytuje vášmu psovi presne to, čo potrebuje.

Rada Calibra Expert Nutrition obsahuje okrem toho aj fulvokyselinu ( kyselinu fulvovú), čo je skupina kyselín, ktoré sú súčasťou organickej zložky pôdy a humusu, jedná sa o prirodzenú zložku potravy zvierat žijúcich vo voľnej prírode. Medzi jej pozitívne účinky patrí stabilizácia črevnej mikroflóry a podpora vstrebávania živín z potravy. Ďalej má antioxidačné, detoxikačné a protizápalové účinky.

Receptúry Calibra Expert Nutrition

Nová Calibra EN zahrňuje hneď sedem receptúr pre dospelých psov, ktoré pokrývajú širokú škálu psích potrieb. Vyberte tú pravú pre svojho maznáčika!

Calibra Expert Nutrition City podporuje zdravie a vitalitu aktívnych psov žijúcich v mestách. Obsahuje vitamíny a chelátové minerály, ktoré posilňujú imunitu. Súčasťou sú tiež prebiotiká, ktoré zaisťujú správnu funkciu tráviaceho traktu.

Expert Nutrition Energy zaisťuje dostatok energie pre aktívneho psa alebo gravídnu fenku. V zložení nájdete prebiotika na podporu trávenia. Naviac obsahujú chondroprotektíva, ktoré chránia chrupavky.

Calibra Expert Nutrition Light je špeciálne vyvinutá receptúra pre psov so sklonmi k nadváhe. Má znížený obsah tuku, ďalej obsahuje chondroprotektívne látky, ktoré podporujú namáhaný pohybový aparát a L-karnitín, ktorý napomáha využitiu tukov ako energie.

Calibra Expert Nutrition Mobility sú granule, ktoré podporujú kĺby a hodia sa pre psov s predispozíciami k problémom s pohybovým aparátom alebo pomáhajú pri rekonvalescencii. Obsahujú chondroprotektíva a tiež MSM, ktorý má protizápalové účinky.

Calibra Expert Nutrition Oral Care sa starajú o ústnu dutinu a hodia sa pre psov, ktorých trápi zubný kameň. Špeciálny tvar granúl zúbky mechanicky očistí. Obsahuje riasy, ktoré redukujú tvorbu plaku a následný vznik zubného kameňa a zápachu z tlamičky.

Calibra Expert Nutrition Sensitive je receptúra vhodná pre citlivých psov, stará sa o kožu, srsť a podporuje správne trávenie. Obsahuje lososový olej, ktorý je zdrojom nenasýtených mastných kyselín Omega-3.

Calibra Expert Nutrition Neutered pre kastrované (sterilizované) psy podporuje optimálnu kondíciu a vitalitu. Obsahuje tiež L-karnitín, ktorý podporuje využitie tukov ako energiu a komplex minerálov zaisťujúci správnu funkciu vylučovacieho ústrojenstva.

Krmivo Calibra je vyrábané v Českej Republike, receptúry neobsahujú kukuricu, pšenicu, sóju, umelé farbivá a konzervanty, ani geneticky modifikované organizmy (GMO). Granule sú vyvíjané v spolupráci s veterinárnymi lekármi, aby splňovali aj tie najnáročnejšie požiadavky na výživu. Zaistia zdravý a spokojný život vášho maznáčika.

Calibra Expert Nutrition
Publikováno v: Novinky

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky