+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Ako vybrať krmivo Moewing Heads?

943 Shlédnutí 0 Líbí se

V dnešnej poradni nadväzujeme na predchádzajúci článok, s tým rozdielom, že sa dnes zameriame na to, ako vybrať ulraprémiové krmivo pre mačky od Meowing Heads.

Vaši miláčikovia si budú pochutnávať na britských krmivách, ktoré sú poriadnou mäsitou náložou, kombinovanou s raritným baraním tukom a zeleninou. Aby sa vám lepšie vyberalo, pomôžeme vám zorientovať sa vo vtipných názvoch mačacích dobrôt.

Mačky sa môžu spokojne olizovať po komplexných krmivách a taktiež po labužníckych paštétach Meowing Heads. Delí sa na krmivá pre mačiatka a pre dospelé mačky.

MEOWING HEADS Smitten Kitten 2kg

Mačiatko a mladá mačka

Pre vaše pradiace klbko sú nachystaná dve suché krmivá: dobre stráviteľné KITTENS DELIGHT s vykosteným kuracím mäsom, sušenými rybami a vajcami, lososovým olejom a brusnicami. Alebo SMITTEN KITTEN pre "rybičkomilky" - s lososom, ryžou, lososovým olejom a vyváženým obsahom vápnika a fosforu, aby vám mačiatka šťastne a zdravo rástli pred očami.

MEOWING HEADS Kittens Delight 250g

Dospelá mačka

Pre mačacie krásavice je tu luxusný obed so žlto-ružovým obalom HEY GOOD LOOKING. Toto krmivo obsahuje kuracie mäso, ryby a vajcia a vaša mačka po ňom bude mať krásnu srsť. Ďalšou možnosťou je PURR NICKETY s čerstvo porciovaným lososom a sušeným kuracím mäsom, nechýbajú sušené brusnice.

MEOWING HEADS Purr-Nickety 2kg

Mačky sú ale pekní maškrtníci, takže im len suchá strava nestačí. Preto k obom krmivám existuje aj paštétový druh s rovnakou príchuťou a názvom, pričom v Hey Good Looking je 70% kuracieho mäsa a paštéta Purr Nickety zasa obsahuje 50% mäsa z lososa. Pre obzvlášť maškrtné jazýčky sú tu ešte ďalšie dve paštéty: GONE FISHIN s mäsom z marény (50%) a kuracím mäsom (30%) a DRUMSTIX z kuracieho (40%) a morčacieho mäsa (40%) s lososovým olejom. Všetky paštéty sú vhodné aj pre mačiatka.

MEOWING HEADS Drumstix konz. 85g

Prajeme spokojné mľaskanie vašim miláčikom a príjemný odpočinok vašim ušiam :).

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky