+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Ako vybrať krmivo Barkinging Heads?

1446 Shlédnutí 1 Líbí se

Všetci to poznáme. Prídeme domov unavení z práce a prvé, čo počujeme, je vyčítavý rev nášho zvieracieho miláčika, koľkokrát hraničiaci s hystériou. Nie je potrebné mu odpovedať, šetrite nervy - psovi podstrčte pod nos krmivo Barking Heads. A je pokoj.

A prečo utíchne štekanie? Vaši miláčikovia si budú pochutnávať na britských krmivách, ktoré sú poriadnou mäsitou náložou, kombinovanou s raritným baraním tukom a zeleninou.


Krmivo od Barking Heads

Krmivá Barking Heads sú rozdelené podľa veľkostí psov, podľa ich veku a podľa príchute. Riaďte sa teda týmito špecifikami a samozrejme tiež preferenciami vášho psíka.


Šteniatko malého alebo stredného plemena

Pre svojich "drobcov" kúpte granule PUPPY DAYS s kurčatami z voľných chovov, škótskym lososom a pstruhom. Alebo verziu bez obilnín PUPPY DAYS GRAIN FREE s lososom a pstruhom. Obsahujú prebiotiká, kĺbovú výživu a tiež morské riasy pre raketové naštartovanie aktívneho psieho života.

BARKING HEADS Puppy Days GRAIN FREE 6kg

Šteniatko veľkého či obrieho plemena

Pre "malých obríkov" je tu krmivo LITTLE BIG FOOT s poctivou dávkou kuracieho mäsa a čerstvo vyloveného lososa a pstruha. Vhodná dávka minerálnych látok, glukózamínu a chondroitínu sa postará o pevné kosti a zdravé kĺby vášho rastúceho psíka.

BARKING HEADS Little Big Foot 12kg

Dospelý pes malého plemena

Krmivá pre malých psov spoznáte podľa označenia "maličké labky", teda "tiny paws". TINY PAWS BAD HAIR DAY obsahuje lahodnú welšskú jahňacinu v kombinácii so pstruhom a srsť sa po ňom blýska! TINY PAWS TENDER LOVING CARE je šetrné krmivo pre citlivých psíkov, pripravené z kurčaťa, pstruha, sladkých zemiakov a kuracieho vývaru. TINY PAWS QUACKERS GRAIN FREE pre maškrtníkov - s krehkou kačicou, kačacím vývarom a sadlom, doplnené pstruhom a hráškom; bez obilnín.

BARKING HEADS Tiny Paws Quackers GRAIN FREE 1.5kg

Dospelý pes stredného plemena

Tu je ponuka širšia. Opäť tu máme krmivo pre krásnu lesklú srsť s voňavým pstruhom a s mäsom z jahniat, pasených na welšských pastvinách - BAD HAIR DAY. Kuracie mäso, pstruh, paradajky, mrkva a hnedá ryža, to sú vybrané suroviny krmiva TENDER LOVING CARE, ktoré sa nežne postará o dobré zažívanie psa, rovnako ako FUSSPOT s hypoalergénnou monoproteinovou receptúrou a čerstvým lososom, tentoraz so zemiakmi a ovsom, bez ryže.

Ak hľadáte pre psíka lahôdku bez obilnín, sú tu na výber tri možnosti: FISH-N-Delish GRAIN FREE je dobrota s čerstvým vykosteným lososom a pstruhom zo škótskych vôd. Pre fanatikov červeného kačacieho mäska je určené QUACKERS GRAIN FREE. Treťou kvalitnou variantou je mňamka s rozplývajúcim sa morčacím mäsom a krehkým pstruhom s názvom TURKEY DELIGHT GRAIN FREE.

Pre psíkov, čo majú problém so štíhlou líniou, je tu FAT DOG SLIM - vďaka diétne hnedej ryži, kuraciemu mäsu, pstruhovi a zelenine pomáha udržiavať optimálnu váhu psa.

BARKING HEADS Fat Dog Slim 6kg

Dospelý pes veľkého a obrieho plemena

Lahôdku pre veľkých psov spoznáte opäť podľa veľkosti labky - teda "big foot" alebo "veľká noha". Tu Barking Head vsádza na lovecké pudy veľkých havkáčov a predhadzuje im poriadny kus koristi. BIG FOOT BAD HAIR DAY ich privedie na škótske pasienky loviť ovce a cestou späť môžu chňapnúť po mrštnom pstruhovi. K tomu podporí skvelý stav ich mohutnej kostry, rovnako ako ultraprémiové BIG FOOT TENDER LOVING CARE, ktoré sú navyše šetrné k citlivému zažívaniu. Príchuť je rovnaká ako pri krmivách rovnakého názvu pre iné veľkosti plemien, teda kuracie mäso, pstruh, hnedá ryža a zelenina.

BARKING HEADS PROFESSIONAL LARGE BREED CHICKEN 18kg

Psí senior

Barking Heads myslí aj na seniorov. Vyvinuli pre nich krmivo GOLDEN YEARS, ktoré venuje zvýšenú starostlivosť unaveným labkám, citlivejšiemu trávenie aj srdiečku, predchádza svalovej atrofii a poskytuje upravený pomer živín, vhodný pre starších psíkov. Táto dobrota vonia kuracím mäsom, pstruhom, hnedou ryžou, zemiakmi, ale napríklad tiež sušenými brusnicami, jablkami a lucernou.

Kam ďalej? Pozrite sa na kompletný sortiment krmív Barking Heads alebo navštívte sekciu granúl.

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky