+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Nové Let's Bite pre psov

1133 Shlédnutí 0 Líbí se

Výber toho najlepšieho pre nášho psieho miláčika je niekedy veda. A pre psie maškrty to platí dvojnásobne! Vybrať kuracie, jahňacie, kačacie? Alebo snáď tie s kĺbovou výživou, lososovým olejom či nízkokalorické? Alebo zháňate také, po ktorých psíkom nesmrdí z papuľky?

Všetci chceme to rovnaké - hlavne aby psíkovi maškrty chutili! A vlastne tiež aby z pochúťok nemal hnačku! No a tiež vieme, čo nechceme - aby nákup kvalitných maškŕt nezruinoval našu peňaženku!


Ako teda vybrať tie správne?

Stavte na istotu a pozitívne recenzie! Kúpte svojmu psovi najpopulárnejšie pochúťky na trhu Let's Bite New. Najobľúbenejšie psie maškrty, z ktorých si vyberie úplne každý. To, že vám spolu s maškrtou psík nezje aj pol ruky, vám zaručiť nemôžeme. Čo ale zaručiť môžeme, je fakt, že Let's Bite sú 100% prírodné mäsové maškrty, ktoré si váš pes zaručene zamiluje!

Ale na skromný výber medzi kuraťom a kačicou zabudnite, tak jednoduché to mať nebudete! Let's Bite servírujú luxusnejšie varianty - rolky z lososa, chrumkavú slaninku alebo jahňacie mäsko s ryžou. Pre milovníkov divočiny je tu zábavná odmena s príchuťou diviaka. A Let's Bite myslí aj na zdravie vašich psíkov. Vyberte si ...

Let's Bite New

100% sušené mäská Yo Meat! a 100% sušené rybičky Yo Fish!

Pre gurmánov a maškrtníkov odporúčame overené extra voňavé a chutné sušené mäská. 100% chuť a prírodné zloženie zaručené.

A že ste počuli, že sú tieto mäsové maškrty vhodné na výcvik? Áno, potvrdzujeme! Extra chuť prináša extra výkony. Psík pre ne urobí proste a jednoducho, to čo vám na očiach uvidí.

Fun and Reward! pre zábavné maškrtenie

Menšie kúsky vhodné do vrecka na každú vychádzku a polomäkké tyčinky pre také to domáce žuvanie:

Zdravé maškrtenie pre aktívny život Be better!

  • >> Let's Bite Mobility obsahuje chondroprotektíva a MSM na podporu pohyblivosti.
  • >> Let's Bite Immunity posilňuje prirodzenú obranyschopnosť psa vďaka obsahu chlorely a šípok ako prírodného zdroja vitamínu C.
  • >> Let's Bite Shine on! na lesklú srsť majú navyše lososový olej, nechtík lekársky a rebríček.
  • >> Let's Bite Light nízkokalorická maškrta s vlákninou a výťažkom z skorocelu indického. Maškrty, vhodné aj pre psíkov na diéte, pomáhajú zmierniť pocit hladu, spomaľujú vstrebávanie potravy a pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu.

Prvá zubnú starostlivosť, ktorá naozaj chutí Tidy Teath!

Ruku na srdce, koľko z Vás sa pravidelne stará o chrup Vášho psieho parťáka? Vás to nebaví a pes sa pri prvej príležitosti beží schovať niekam veľmi ďaleko. Tak vyskúšajte novinky pre každodennú starostlivosť o psí úsmev:


 
Tak už máte svojho favorita? Nie? Nevadí!

Psík Hary pre vás maškrty testoval a poslal parádnu video recenziu na nové pochúťky Let's Bite. Tak mrknite:

Publikováno v: Novinky

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky