+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Canvit Snacks funkčné maškrty pre psov

1240 Shlédnutí 0 Líbí se

Dávate psovi maškrty aj doplnky stravy?

Vyskúšajte funkčné pochúťky!

Canvit ponúka unikátne riešenie podávania doplnkov stravy vo forme mäsových pochúťok v novej rade Canvit Snacks. Účinné látky pre riešenie najčastejších zdravotných problémov sú priamo súčasťou chutných pochúťok.

Odmeňujte svojho psa každý deň maškrtami, ktoré slúžia aj ako plnohodnotný doplnok stravy na kĺby, zuby, imunitu, proti vnútorným parazitom a pre zdravú kožu a srsť.

Každé balenie obsahuje cca 200 kúskov. Aby boli pochúťky po celú dobu užívania stále mäkké a čerstvé, je obal znovu uzatvárateľný pomocou praktického zipsu. Maškrty sú vhodné pre malé, stredné aj veľké psy. Najlepší efekt dosiahnete pri každodennom podávaní funkčných odmien (pre 10 kilového psa vydrží balenie minimálne na 3 týždne).

Canvit Antiparasitic pomocník v boji proti parazitom

Prírodné účinné látky napomáhajú proti vnútorným parazitom a tým udržujú dobrý stav črevnej mikroflóry. Medvedí cesnak, mäta, harmanček a prebiotiká pozitívne ovplyvňujú zdravie čriev a pomáhajú redukovať vnútorné parazity. Chutné maškrty s jahňacím mäsom podávajte pravidelne ako odmenu pri výchove a výcviku. Pre maximálny efekt podávajte každý deň alebo v pravidelných viacdenných kúrach.

Canvit Dental pre zdravé zuby a hygienu ústnej dutiny

Každodenná zubná starostlivosť vo forme chutnej mäsovej maškrty. Pochúťky Canvit Dental obsahujú účinné látky s protizápalovým a čistiacim účinkom pre zdravie zubov a ďasien. Špeciálny tvar maškŕt mechanicky obrusuje a čistí zuby vášho psa. Najlepší efekt proti zubnému povlaku a zápachu z papuľky vášho psa je pri každodennom odmeňovaní funkčnými pochúťkami Canvit Dental na zuby s kuracím mäsom.

Canvit Mobility pochúťky na kĺby s kuracím mäsom

Polomäkké maškrty pre psov, obsahujú účinné látky k celkovej regenerácii kĺbov, väzov, šliach a chrupaviek. Chutná receptúra ​​s kuracím mäsom, hydrolyzovanou kuracou pečeňou a rybím olejom. Maškrty Canvit Mobility sú obohatené o účinné chondroprotektíva, kolagén, chondroitín sulfát, glukosamín sulfát, MSM. Plus obsahujú vitamín C, bylinku mačací pazúr a membrány z vaječných škrupín. Celkovo pôsobí ako efektívna ochrana pre kĺby a pohybový aparát vášho psa.

Canvit Skin and Coat pre zdravú kožu a srsť

Doplnkové krmivo pre psov, ktorí vyžadujú intenzívnu starostlivosť o kožu a srsť. Mäso z lososa a rybí olej sú dôležité zdroje omega 3 nenasýtených mastných kyselín. Omega 3 pôsobí v tele protizápalovo a tým tlmí svrbenie, začervenanie alebo iné podráždenie na koži vášho psa. Pochúťky obsahujú tiež dôležité látky biotín, zinok, niacín a výťažok z nechtíka lekárskeho. Komplex účinných zložiek a vitamínov podporuje regeneráciu kože a zaisťuje dobrý rast srsti, jej lesk a kvalitu.

Canvit Immunity pre skvelú obranyschopnosť

Dobrá imunita je základný faktor na udržanie dlhodobého zdravia a vitality vášho psa. Náporom na obranyschopnosť organizmu sú rôzne náročné situácie (rast, pôrod a laktácie, zvýšená záťaž, rekonvalescencia po chorobe atď.). Maškrty Canvit s jahňacím mäsom zaisťujú každodenný prísun prírodných látok a vitamínov na posilnenie imunitného systému. Prebiotiká, beta glukány, vitamín C a výťažok zo šípok pozitívne ovplyvní zdravie každého psa a napomáha v boji proti chorobám a virózam.

Canvit Snacks šetria peniaze, čas a navyše skvele chutia

Doplnky výživy pre psov sa stávajú bežnou súčasťou ich kŕmnej dávky. Navyše prevencia rôznych zdravotných ťažkostí je v dnešnej dobe najefektívnejším spôsobom, ako udržať psa zdravého. A samozrejme je mnohonásobne lacnejšie zdravotným ťažkostiam predchádzať, než po čase liečiť choroby u veterinára.

Typické najbežnejšie ochorenia psov, najmä civilizačné choroby, sú často dôsledkom nesprávnej životosprávy, oslabenej imunity alebo deficitu účinných látok dôležitých pre výživu. Efektívnym spôsobom podávania doplnkov stravy pre psov sú práve maškrty obohatené o funkčné zložky. Ucelenou radou mäsových pochúťok pre prevenciu početných zdravotných ťažkostí, sú Canvit Snacky pre psov.

Publikováno v: Novinky

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky