+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Kozmetika pre psa a nevyhnutné vychytávky

1405 Shlédnutí 0 Líbí se

Stala sa kozmetika pre psov neoddeliteľnou súčasťou vašej psíčkarskej kúpeľne alebo zatiaľ len krútite hlavou nad širokou ponukou šampónov, sprejov a mastičiek?

Viete ako a prečo používať kozmetiku pre psov a aké vychytávky vám doma nesmú chýbať?

5 nevyhnutných vecí, ktoré jednoducho musíte ako majiteľ psa mať doma


1) Antiparazitný prípravok pre psa

Obojoksprej či pipeta - bez toho sa od prvých jarných dní jednoducho nezaobídete. Blchy aj kliešte číhajú na vášho psa na každom rohu a sú čím ďalej agresívnejší. Dávno neplatí, že v meste pes kliešťa nechytí a že blchy skáču len na túlavé psisko. Pre pohodové prechádzky mestom, lúkou či lesom vyberte vhodný antiparazitný obojok či spot on a užívajte si pobyt vonku bez strachu z nevítaných parazitov v kožuchu vášho maznáčika.

Tip na neprekonateľnú ochranu vášho psa na celú kliešťovú sezónu

Obojok Foresto je overená ochrana proti blchám, kliešťom aj švoliam na dlhých 8 mesiacov. Antiparazitný obojok Foresto pre psov je úplne bezpečný, vodeodolný a navyše bez zápachu. Obojok vonkajšie parazity odpudzuje, hubí a navyše ich likviduje aj v najbližšom okolí vášho psa (pelech, koberec)

Antiparazitiká pre psov

 

2) Šampón pre psa

Podľa dĺžky a typu srsti vášho psa zvoľte vhodný šampón, ktorý srsť zbaví nečistôt a zanechá ju voňavú a lesklú. Pre psov s citlivou kožou vyberte veterinárny šampón Oripru, ktorý zabraní svrbeniu i začervenaniu kože. Psy s dlhou srsťou treba ošetriť nielen šampónom, ale aj zvláčňujúcim kondicionérom. Pred aplikáciou šampónu vždy srsť dôkladne namočte, potom šampón rovnomerne naneste na srsť a intenzívne napeňte, nakoniec zmyte vodou. Šampónovanie môžete pri silnom znečistení opakovať a u dlhosrstých psov použite na záver kondicionér či sprej pre lepšie rozčesávanie. Po dôkladnom vyčistení srsť vysušte uterákom či fénom. Na pravidelné kúpanie zvykajte vášho chlpáča už od šteňacieho veku.

Tip pre cestovateľov a psov čo sa neradi kúpu

Nepatrí váš pes medzi milovníkov vody, a napriek tomu je potrebné ho zbaviť nejakej tej nečistoty? Cestujete a stala sa vášmu psíkovi "nehoda", pri ktorej sa zašpinil jeho kožúšok? Vyskúšajte praktické obrúsky alebo bezoplachový šampón pre psa, ktorý srsť perfektne očistí aj bez nutnosti psa kúpať.

3) Roztok na čistenie uší

Psie uši sú veľmi citlivé a často náchylné k silnejšej tvorbe ušného mazu. Nepodceňujte prevenciu a pravidelne svojmu psovi uši vyčistite vhodným prípravkom. Psom, ktorým v ušiach rastú chlpy je treba túto srsť pred vlastným čistením odstrániť. Na šetrné odstránenie týchto chlpov použite ušný púder Bio Groom.

Tip pre boľavé psie uši

Pre extra hojivý účinok zvoľte Orisolve roztok na čistenie uší pre psov, ktorý nielen odstraňuje ušný maz, ale aj tlmí zápalové procesy vnútri zvukovodu.

Orisolve roztok na čistenie uší pre psov
 

4) Sprej proti pĺznutiu

Máte psa v byte a jeho chlpy sú proste všade? Furminator hrablo v kombinácii so sprejom proti pĺznutiu jednoducho vyrieši nadmerné vypadávanie srsti vášho psa.

 


5) Dentálne kozmetika

Zubná pasta, gél na zuby a ďasná, ústna voda proti zápachu z tlamy - tieto špeciálne prípravky na čistenie zubov a papuľky vášho psa sú obľúbené predovšetkým u majiteľov malých a stredných chlpáčov. Či už vášho psa trápi nepríjemný zápach z tlamy, zubný kameň alebo zápaly ďasien, vhodne zvolená kozmetika vám dokáže rýchlo pomôcť.

Tip pre kompletnú zubnú starostlivosť

Dentálna kozmetika Francodex pre psov je špičkou na trhu a ponúka široké portfólio účinných prípravkov. Francodex Dental Kit sada zubnej pasty, kefky na prst a klasickej kefky v kombinácii s ústnou vodou Francodex či funkčnými maškrtami je najlepším riešením pre kompletnú starostlivosť o zuby vášho psa.


Či už používate kozmetiku pre psa raz za čas alebo sa starostlivosti o jeho zovňajšok venujete pravidelne, vyberajte vždy kvalitné prípravky, ktoré sú určené špeciálne pre psov. Koža psov je veľmi citlivá a má iné pH než tá ľudská. Tiež psie oči, uši a labky potrebujú špeciálnu starostlivosť a prípravky určené výhradne pre psov.

Publikováno v: Novinky

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky