+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Kĺbová výživa Alavis pre kone

967 Shlédnutí 0 Líbí se

Pod značkou Alavis pre kone nájdete špičkové doplnky stravy na kĺby, ktoré sú často spomínané ako jedny z najúčinnejších na trhu. Alavis veterinárne prípravky z Kanady sú vyrobené zo surovín farmaceutickej kvality - vďaka tomu spĺňajú najprísnejšie normy a sú zárukou kvality.

Konský Alavis na kĺby

Kĺby sú náchylné k zraneniam a rôznym chorobám. Popri tom dochádza aj k prirodzenému opotrebovávaniu kĺbov, ktoré prichádzajú pri každom jedinci skôr či neskôr s rastúcim vekom. Na toto upozorňujú predovšetkým veterinári a odporúčajú podávanie kĺbových preparátov preventívne všetkým bez rozdielu veku či športovej aktivity.

Všetky doplnky výživy Alavis pre kone sú v podobe sypkého prášku, takže sa ľahko dávkujú a sú prijímané bez problémov spoločne s kŕmením.

 

Alavis Triple Blend Extra silný

Novinkou na trhu je kĺbová výživa Alavis Triple Blend Extra silný. Triple Blend Extra silný je nástupcom medzi ľuďmi snáď najpopulárnejšej kĺbovej výživy Alavis Triple Blend, ktorá sa však v roku 2017 prestala vyrábať.

Alavis Triple Blend je obľúbený predovšetkým medzi športovcami a jedincami v záťaži. Často je odporúčaný tiež seniorom a všetkým, ktorí trpia zníženou pohyblivosťou a bolesťami kĺbov.

Alavis Triple Blend Extra Silný pre kone obsahuje okrem základných chondroprotektívnych látok glukosamínu, chondroitínu a MSM, naviac ešte hydrolyzované kolagény Collys a Cartidyss. Collys zaisťuje pevnosť šliach a tým aj spevnenie pohybového aparátu, navyše je súčasťou kostí a kože. Získava sa z chrupaviek morských rýb. Cartidyss je odolný proti tlaku, vďaka čomu chráni chrupavky proti deformácii, získava sa z chrupaviek rají.

Nový Alavis Triple Blend Extra Silný

Alavis Duoflex

Výživový doplnok Alavis Duoflex je určený pre potlačenie zápalov a bolestivosti v kĺboch. Rýchlo zlepšuje pohyblivosť a pomáha k úspešnej regenerácii chrupaviek. Vďaka rýchlemu nástupu účinku sa podáva často po úrazoch alebo pri krívaní a zníženej mobilite.

Alavis Duoflex pre kone odporúčame všetkým, ktorí trpia na bolestivé zápaly kĺbov a tiež po úrazoch či operáciách.

Ako už názov napovedá Alavis Duoflex obsahuje dve zložky - MSM a Celadrin. MSM výrazne tlmí bolesť a Celadrin lieči zápal. Obe účinné látky môžete kúpiť aj samostatne v prípravkoch Alavis MSM a Alavis Celadrin.

 

Alavis MSM s vitamínom C

Alavis MSM je jednotkou v tlmení bolesti kĺbov a tiež výborne pomáha pri bolestiach svalov a svalových kŕčoch. Podáva sa pri artróze, artritíde, bolestiach chrbtice, chronickej bolestivosti kolien, lakťov atď.

Alavis MSM odporúčame všetkým, ktorí majú boľavé kĺby, či už sa jedná o športovcov či seniorov. Vhodný je tiež pre mladých v raste a jedince trpiace nadváhou alebo obezitou, ktorí potrebujú spevniť kĺby.

MSM je úplne prírodné analgetikum, ktoré spoľahlivo a hlavne rýchlo tlmí bolesť. Klinické štúdie ďalej preukázali, že Alavis MSM výrazne urýchľuje hojenie rán a spevňuje väzy a šľachy.

 

Alavis Celadrin

Prírodný Celadrin pomáha liečiť zápaly a používa sa pri liečbe artrózy aj artritídy.

Alavis Celadrin pre kone sa najčastejšie užíva v kombinácii s látkou MSM tlmiacou bolesť, ktorá väčšinou zápaly kĺbov sprevádza. Komplexný prípravok Alavis Duoflex obsahuje obe spomínané zložky.

 

Starostlivosť o pohybový aparát neradno podceňovať. Vďaka užívaniu kĺbovej výživy sa môžete vyhnúť mnohým nepríjemnostiam. Kĺbová výživa Alavis pre kone znižuje riziko úrazov a zamedzuje rozvoju kĺbových ochorení a chýb. Prevencia s konským Alavisom pomáha predĺžiť život a užívať si pohyb bez bolesti.

Publikováno v: Ako vybrať

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky