+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Ako vybrať obojok pre psa?

3078 Shlédnutí 1 Líbí se

Hľadáte správny obojok pre svojho psíka a topíte sa v mori ponúk? Podáme vám pomocnú ruku!

Pred tým ako začnete prezerať konkrétne obojky, odpovedzte si na túto otázku: Na aký účel chcem obojok kupovať?

Chcem pre svojho psa pohodlný obojok na prechádzky alebo na šport? Chcem, aby môj pes vyzeral pekne a originálne? Chcem zvýšiť bezpečie svojho psa? Je môj pes „ako odtrhnutý z reťaze“ a chcem, aby bol disciplinovanejší?

Obojek kož. Vintage 55/40 Zelený s kamínky KAR 1ks

Na trhu sú dostupné obojky, prispôsobené spomenutým požiadavkám alebo ich kombinácie. Najobľúbenejšie sú kožené obojky, ideálne podložené, aby netrhal srsť a nedráždili pokožku. Pre psie modelky môžete vybrať ozdobné obojky rôznych štýlov i materiálov, napr. farebné s kamienkami, alebo ozdobami a farebnými vzormi. Pre nezbedníka odporúčame obojok s poistkou proti nechcenému rozopnutiu. Ak sa s vaším psím priateľom radi túlate po nociach, kúpte mu svietiaci obojok, nech ho v tme ľahko uvidíte vy, aj vodiči áut. Ak za vaším psom pri vychádzkach skôr vejete a vaša ruka odumiera, kúpte mu kovový sťahovací obojok, ktorý vám pomôže upokojiť aj neskrotného rebela.

Šátek Scotland + obojek nylon 45cm/15mm KAR 1ksStále sa nemôžete rozhodnúť? Univerzálnym a kvalitným riešením sú nylónové obojky, vyrábajú sa v širokej škále designov, ich materiál je veľmi pevný, sú cenovo dostupné, pre šteniatka aj dospelých psov, blikajúce aj reflexné, s poistkami i s podložením... skrátka v tejto kategórii si vyberie každý.
Obojek DOG FANTASY světelný USB sv.modrý 70 cm 1ksA nezabudnite! Skôr ako obojok objednáte, zmerajte obvod krku svojho psa krajčírskym metrom. Myslite na "pravidlo dvoch prstov" - pri meraní, aj neskôr pri zapínaní kúpeného obojku, musí byť možné pod meter / obojok vsunúť dva prsty, aby sa psík neškrtil.

Obojek kovový polostahovák 3-řadý 60cm/2,5mm Tommi Kompletnú ponuku nájdete v našom e-shope v sekcii obojky pre psov. Šťastnú ruku pri výbere želá váš Pethome :).

 

Publikováno v: Ako vybrať

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky