+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Hill's Prescription Diet j/d

491 Shlédnutí 0 Líbí se

Ochorenia pohybového aparátu psov a mačiek sa objavujú stále častejšie a nielen s pribúdajúcim vekom. Môže to byť genetická predispozícia a zranenie. Ak ste zbadali, že váš maznáčik často líha a nemá z pohybu radosť ako predtým, mali by ste vyhľadať odbornú pomoc.

Okrem doplnkovej kĺbovej výživy môžete siahnuť i na kompletné krmivo. Umožnite svojmu chlpáčovi prežiť kvalitný život plný pohybu bez bolesti vďaka veterinárnej diéte Hill's j/d, ktorá je vyvinutá špeciálne pre zvieratá s ochorením kĺbov.

V krmive nájdete vysoký obsah chondroprotektívnych látok - glukosamín a chondroitín. Obe sú základným stavebným kameňom kĺbových chrupaviek, ktoré sa stále opotrebovávajú a opäť obnovujú. Pri každom kŕmení tak svojmu miláčikovi jednoducho dávkujete kĺbovú výživu, ktorá zaistí, aby jeho pohybový aparát fungoval bez problémov.

Klinicky overené

Pozitívne účinky Hill's j/d na kĺby boli preukázané nezávislými odborníkmi na univerzitách. Prvé známky zlepšenia môžete pozorovať po 21 dňoch kŕmenia. Krmivo obsahuje Advanced Mobility Formula, ktorá zlepšuje pohyblivosť. Jedná sa o vysoko kvalitný olej z morských rýb, ktorý je bohatý na omega 3 mastné kyseliny a EPA. Ďalšia je Antioxidačná formula s obsahom vitamínu C, E, selénu a beta-karoténu, ktorá podporuje imunitný systém. Kŕmenie Hill's j/d zlepšuje celkový stav pohybového aparátu a navyše znižuje bolesť.

Hill's j/d

Receptúry

Granuly sú k dispozícii v niekoľkých receptúrach a prispôsobené potrebám domácich zvierat. Okrem suchých krmív sú k dispozícii aj konzervy s neodolateľnou chuťou.

Pre psov:

>> Hill's Canine j/d Dry: Základná receptúra pre psov s pohybovými ťažkosťami

>> Hill's Canine j/d Dry Mini: špeciálne prispôsobená veľkosť granúl pre malé plemená

>> Hill's Canine j/d Reduced Calorie: pre psov s problémami s nadváhou

>> Hill's Canine j/d konzerva: pre extra maškrtných psíkov


Pre mačky:

>> Hill's Feline j/d Dry: pre mačky s problémami s pohyblivosťou

>> Hill's Feline j/d konzerva: pre extra maškrtné mačky

Hill's Prescription Diet j/d je kompletné krmivo pre psov a mačky s klinicky overeným pozitívnym účinkom na pohybový aparát. Je vhodný pre zvieratá trpiace ochorením kĺbov. Vďaka vysokému obsahu chondroprotektívnych zložiek je zlepšenie viditeľné už po 21 dňoch – ustúpia nielen problémy, ale aj bolesť. Doprajte svojmu psovi a mačke zdravý pohyb.

Publikováno v: Ako vybrať

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky