+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Barking & Meowing Heads: nové kapsičky!

410 Shlédnutí 0 Líbí se

Obľúbené krmivá s usmievavou psiou alebo mačaciou hlavou na obale poznáme všetci. Barking a Meowing Heads prešlo v tomto roku veľkou zmenou, po 10 rokoch výroby sme sa dočkali nových obalov a hlavne zmeny názvov niektorých receptúr, tie slúžia pre lepšiu orientáciu medzi príchuťami.

To ešte nie je všetko, pôvodné konzervy Barking a Meowing Heads boli nahradené kapsičkami. Vďaka tomu majú mäsové paštéty výraznejšiu chuť, lepšie sa s nimi manipuluje a obaly nezaťažujú životné prostredie toľko ako prázdne konzervy!

Recenzia: nové kapsičky Barking Heads

A u masových kapsičiek ešte zostaneme. Zaujímalo nás, ako budú maznáčikom chutiť a či s nimi budú ich páničkovia spokojní, a preto sme kapsičky Barking a Meowing Heads nechali otestovať. Vybrali sme celkom tri testery, dve boli z radov psíkov a jedným sa stala maškrtná mačička. Teraz si môžete prečítať, ako kapsičky dopadli.

Psia svorka: Vinnie, Pepper a Connie

Psie kapsičky putovali do svorky 3 šikovných psíkov a ich panička Daniela nám pripravila skvelú recenziu i video.

"Kapsičky sú dosť veľké (300 g) s ľahkým otváraním. Na obale je prítomný lepiaci prúžok pre opätovné zatvorenie. Zloženie ma úplne šokovalo, v tom dobrom slova zmysle, pretože do tej doby som poznala len tie obyčajné a často dosť nechutné kapsičky pre mačky. V každej príchuti je samozrejmý vysoký obsah mäsa - napríklad jahňacia príchuť obsahuje 60% čerstvého vykosteného jahňacieho a 25% jahňacieho vývaru. Ďalej sú prítomné napríklad sladké zemiaky, lososový olej, morské riasy či kurkuma. Kapsička je BEZ prídavku umelých farbív, príchutí a konzervačných látok.

Psom od začiatku kapsička voňala a ihneď sa do nej chceli pustiť. Konzervy všeobecne moc nepoznajú a dostávajú je úplne výnimočne. Mala som trochu strach o ich trávenie, ale úplne zbytočne (aj napriek citlivé zažívanie 2 z 3 testerov).

Kapsičky ma svojím zložením naozaj nadchli. Každodenné kŕmenie si neviem úplne predstaviť, ale pre tréningy a zvláštne príležitosti to vidím celkom jasne :-) Nekrmila som nimi dlho, aby som mohla pozorovať nejaké účinky, ale zásadná pre mňa bola informácia, že ani väčšia nárazová dávka im nerozhádzala trávenie."

Kokršpanielka Maybe

Ďalšiou psiou testerkou sa stala Maybe a jej kámoš Max od paničky Sabiny.

"Minulý mesiac sme mali s Maybe možnosť otestovať nové kapsičky Barking Heads. Dorazilo nám päť príchutí a úplne všetky Maybe moc chutili. Zloženie kapsičiek je parádny, obsahujú vyše 80% mäsa, zeleninu a veľa vitamínov. Nielen, že psom skvele chutia, ale tiež dobre prospievajú ich zdraviu. Kapsičky som primiešávala ku kvalitným granulám a trávenie po tejto strave bolo bez problémov. Tiež oceňujem, že sú bez pridaných umelých farbív, vôní a konzervantov. A čo sa týka vzhľadu kapsičiek, sú balené do krásne farebných obalov s úžasným spracovaním. Milo nás prekvapili a myslím, že sme ich nemali naposledy a niekedy si nimi zase veľmi radi spestríme granulky. "

Barking Heads

Mačacie kapsičky Meowing Heads

Mačacia testerka Kira a jej maškrtný kamarát Felix

Panička Leona má doma ostrieľanú testerku Kiru, ale s ochutnávaním kapsičiek jej pomáhal aj maškrtný kamarát Felix. Mačičkám sme zaslali kapsičku od každej príchute a panička sa o každej rozpísala. My vám tu prinášame zhrnutie dojmov.

"Keď sme s Kirom pred rokom skúšali konzervičky Meowing Heads, moc úspechu u nás nezožali. Paštéty boli väčšinou pomerne dosť suché, tuhé a ani chuťovo to zrejme nebola žiadna hitparáda (teda okrem rybích, po tých sa u nás len zaprášilo). Kapsičky zožali u oboch mačiek podstatne väčší úspech.

Všetky paštéty nádherne intenzívne voňali a mačky tak zaujali na prvý pohľad. Rovnako ako v minulom testovaní, aj tu vyhrali predovšetkým paštéty s obsahom rybieho mäsa. Morčacie mäso u nás všeobecne moc nejde a po kuracej paštéte dostal Felix bohužiaľ hnačku (ale to by som nebrala ako smerodajný údaj, on je všeobecne "kocúr Poser").

Suma sumárum, zmena dizajnu a zloženia značke Meowing Heads rozhodne prospela. Jediné, čo by som jej mohla vytknúť je fakt, že všetky receptúry obsahujú kura a nie sú teda vhodné pre mačky s preukázanou alergiou na kuracie mäso. Trochu vyššiu cenu rozhodne neberiem ako negatívum, pretože mi jedna kapsička vystačila pre dve mačky na celý deň a nemuseli sa v priebehu dňa dojedať granulami. "

 Barking Heads

Ako môžete vidieť, tak s kapsičkami Barking a Meowing Heads rozhodne nešliapnete vedľa. Paštéty majú vysoký obsah mäsa, sú veľmi chutné a miláčikovia na nich prospievajú. Tak neváhajte a objednajte.

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky