+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Testovanie Brit Care Cat

383 Shlédnutí 0 Líbí se

Pravidelne spolupracujeme s testermi rôznych produktov, aby ste vy, naši zákazníci a ich domáce zvieratá vyskúšali produkty, ktoré predávame. Na začiatku sme vybrali 3 testerov mačacích Brit Care Cat. Každý tester si vybral druh podľa potrieb svojich mačiek a teraz vám prinášame výsledok.

Brit Care Cat sú české granuly vysokej kvality, ktoré sa vyrábajú v niekoľkých príchutiach, a nepohrdne nimi ani najväčší mačací gurmán. Obsahujú len hypoalergénne zložky. Namiesto obilnín nájdete ryžu a zemiaky, ktoré nespôsobujú potravinovú intoleranciu.

Mášenka a jej kamaráti

Prvému mačaciemu testerovi bol vybraný Brit Care Cat Lilly I’ve Sensitive Digestion, granulky pre citlivé bruško. A aký mala táto receptúra u Máši a ostatných mačiek úspech? O tom sa môžete sami presvedčiť:

"Krmivo našim mačkám veľmi chutilo a naviac pekne vonia. Pri pohľade na zloženie som sa sama divila, čím všetkým je možné mačacie krmivo obohatiť a čo všetko obsahuje. Som veľmi rada, že po celý čas kŕmenia Brit Care pre citlivé trávenie nemali mačky žiadne problémy a že ich bruško bolo plné a napriek tomu spokojné ... A ako je vidieť z fotografie, krmivo naozaj chutí, objednali sme v súčasnej dobe ďalšie vrece granúl Brit Care pre citlivé trávenie a chceme zostať s touto značkou. Ďakujeme spoločnosti Brit za príležitosť vyskúšať nové krmivo a spoločnosti Pethome za výber testera našu Mášenku. Sme veľmi spokojní s kvalitným českým krmivom, ktoré mačky nielen milujú, ale im aj prospieva."

-Mária-


Recenzia Brit Care Cat

Fešák Damien

Druhým testerom bol Damien, ktorému panička vybrala krmivo pre kastrované mačky, Brit Care Cat Missy Sterilised.

"Na začiatku som miešala granuly s predchádzajúcou užívanou značkou, pretože ako mačiatko malo problémy s trávením, musela som meniť jeho stravu opatrne. Zmenu zvládol bez problémov. Granulky mu chutili, a pretože robím na zmeny, je pre mňa dôležité to, aby Damienovi chutili granuly aj deň dva po nasypaní do mištičky. Granulky spapal bez váhania a tráviace problémy nie sú, dobrá kvalita srsti zostala nezmenená, takže predpokladám, že zmena značky granuliek rozhodne nebola zlé rozhodnutie. Celkovo som spokojná, nielen za Damiena, ale aj s cenou granúl a budem uvažovať pokračovanie v kŕmení touto značkou. Ďakujem vám za možnosť vyskúšať Brit granuly. "

-Michaela-

Brit Care Cat

Maškrtník Avalon

A náš posledný tester bol vyberavý a maškrtný kocúrik Avalon, ktorý má trochu problematické trávenie. Majiteľka mu preto vybrala Brit Care Cat Cocco I'm Gourmand, ktoré sú vhodné pre gurmánske mačky.

"V prvom rade by som chcela ešte raz poďakovať za príležitosť vyskúšať granuly, veľmi si to vážime.Hneď prvé ochutnanie bolo veľmi úspešné, granuly bral skôr ako nejakú pochúťku či odmenu. Boli sme veľmi prekvapení, k mnoho iným druhom si len prišuchol a odišiel.Ale tieto ho hneď na prvé ovoňanie veľmi zaujali.

Recenzia Brit Care Cat

Po prečítaní zloženia viem, že sme nešlapli vedľa. Obsahujú vysoký podiel mäsa (kačica a losos) a neobsahujú obilniny. Uspokoja aj tie najvyberavejšie mačiek, kocúrnik záhradný je lákadlom pre náročný mačací apetít. Esenciálne látky (arginín a taurín) zabezpečujú správne fungovanie organizmu. Naozaj sú vyrobené z kvalitných surovín, zaujalo ma tiež, že obsahujú okrem iného rakytník, juku, sušené jablká, lososový olej a pečeň. Ak sa nemýlim, tak by tieto zložky mali prispievať ku krásnej zdravej srsti a správnemu fungovaniu tráviaceho traktu a predchádzať napríklad vzniku bezoárov. To môžem tiež potvrdiť, že sa Avalonovi zlepšila srsť, nielen na dotyk je hebkejšia, ale aj jej textúra je oveľa lepšia. Vôbec nemal problémy s prechodom z hľadiska vylučovania. Nezaznamenala som žiadne zmeny. Naopak, absolútne žiadne problémy. V minulosti sa nám totiž niekoľkokrát stalo, že nové krmivo spôsobilo vracanie alebo hnačku. On je naozaj veľmi citlivý na zmeny.

Aby sme zhrnuli naše testovanie, rozhodne budeme pokračovať s touto značkou a typom. Nevidím jediný dôvod, prečo hľadať niečo iné. Vo všetkých ohľadoch len samé pozitíva, kocúrikovi granuly chutia a tiež mu veľmi prospievajú. Nakoniec by som rada poukázala na to, že granuly sú za veľmi dobrú cenu. Určite, pokiaľ ide o pomer kvalita/cena, si trúfam povedať, že najlepšie, aké sme doteraz našli. Takže všetkým v okolí vrelo doporučujem, určite neváhajte, vaši miláčikovia budú určite spokojní."

-Jana-

Recenzia Brit Care Cat

Veľmi pekne ďakujeme všetkým vybraným testerom za recenzie a dúfame, že vám pomôžu pri výbere správneho krmiva pre vašu mačku! Všetky receptúry Brit Care Cat si môžete pozrieť tu.

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky