+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Nové trendy vo výžive psov a mačiek

1167 Shlédnutí 0 Líbí se

Zaujímate sa o výživu psov a mačiek? Iste ste postrehli veľkú obľubu krmív s nízkym obsahom alebo úplne bez obilnín. Výrobcovia však zachádzajú ešte oveľa ďalej a aby sme mohli našich štvornohých miláčikov kŕmiť kvalitnými granulami, tak sa v zložení objavujú aj menej tradičné či dokonca neznáme suroviny, ktoré však pozitívne ovplyvňujú fungovanie psieho a mačacieho organizmu.

N&D Quinoa pre psov a mačky

Radi by sme vám predstavili úplnú novinku na poli krmív pre psíkov a mačičky. Jedná sa o receptúry obľúbených granúl N&D, ktoré miesto tradičných obilnín obsahujú semienka quinoa. Ako už je pri týchto granulách zvykom môžete si vybrať z veľkej škály mäsových príchutí.

Čo je to quinoa?

Ide o rastlinu pochádzajúcu z Južnej Ameriky, ktorá je známa pod názvom mrlík čílsky. Pozornosť je venovaná jej semienkam, s ktorými sa zaobchádza ako s inými obilninami. Mrlík sa však zaraďuje k pseudoobilninám a neobsahuje lepok.

Quinoa má vysoký obsah vlákniny, čím podporuje správnu funkciu tráviaceho ústrojenstva. Je zdrojom bielkovín, vitamínov a minerálnych látok. Obsahuje napr. Vitamín E, ktorý je silným antioxidantom. Ďalej pozitívne ovplyvňuje hladinu cukru v krvi, čo ju robí vhodnou aj pre diabetikov. Zvyšuje kvalitu spánku a dokonca znižuje riziko rakoviny!

Už Inkovia vedeli o blahodarných účinkoch tejto rastliny na organizmus, a preto ju užívali. Teraz môžete dopriať aj vy svojmu psíkovi a mačičke recept Inkov na zdravie.

N&D1


N&D: funkčná výživa

N&D quinoa je funkčné krmivo navrhnuté pre špecifické potreby psov i mačiek. Vybrať si môžete z 11 receptúr, ktoré spĺňajú špeciálne výživové nároky vašich maznáčikov a sú rozdelené do 4 kategórií.

Skin & Coat >> pre zdravý a lesklý kožúšok vašich maznáčikov

Receptúra ​​Skin & Coat obsahuje okrem kvalitného mäsa a quinoa aj iné menej tradičné suroviny ako je kokos a kurkuma. Kokos obsahuje väčšie množstvo zinku, ten je dôležitou súčasťou keratínu, ktorý chráni kožu a zachováva ju zdravú. Ďalšou surovinou je kurkuma, ktorá je známa ako korenie. Obsahuje antioxidanty a podporuje kožnú regeneráciu. Jej najaktívnejšou zložkou je kurkumín, ktorý podporuje hojenie rán a kožných chorôb.

Pre mačky:

N&D GF Quinoa Cat Qual & Coconut - prepelica s kokosom, quinoa a kurkumou
N&D GF Quinoa Cat Herring & Coconut - sleď s quinoa, kokosom a kurkumou

Pre psov:

N&D GF Quinoa Dog Duck & Coconut - kačica s kokosom, quinoa a kurkumou
N&D GF Quinoa Dog Venison & Coconut - zverina s kokosom, quinoa a kurkumou
N&D GF Quinoa Dog Herring & Coconut - sleď s quinoa, kokosom a kurkumou
N&D GF Quinoa Dog Qual & Coconut - prepelica s kokosom, quinoa a kurkumou


Digestion >> vysoko stráviteľná receptúra ​​pre chlpáčov, ktorí majú problémy s trávením

V receptúre Digestion pre citlivé trávenie nájdete okrem jahňacieho mäsa a quinoa tiež fenikel, mätu a v granuliach pre psíka naviac aj artičoky. Fenikel pomáha riešiť tráviace problémy a podporuje trávenie, látky v ňom obsiahnuté navyše uvoľňujú svalstvo v tráviacom trakte. Mäta pieporná je svojimi pozitívnymi účinkami pri žalúdočných problémoch preslávená, celkovo napomáha správnemu fungovaniu trávenia. Artičoky podporujú trávenie, pretože obsahujú cynarin, ktorý napomáha tvorbe žlče a probiotika inulín.

Pre mačky:

N&D GF Quinoa Cat Lamb & Fennel - jahňa s quinoa, feniklom a mätou

Pre psíkov:

N&D GF Quinoa Dog Lamb & Fennel - jahňa s quinoa, feniklom, mätou a artičokami


Weight Management >> vhodné pre miláčikov, ktorí bojujú s obezitou

Ak doma máte obézneho maznáka, potom je pre vás vhodná receptúra ​​Weight Management, ktorá opäť obsahuje niečo navyše. Okrem jahňacieho mäsa a quinoa v nej nájdete brokolicu a špargľu. Brokolica je zdrojom antioxidantov a vlákniny, navodzuje pocit sýtosti, takže sa po jedle bude váš maznák cítiť plný a nebude mať hlad. Špargľa podporuje peristaltické pohyby čriev a má močopudné účinky, ďalej podporuje fungovanie metabolizmu a urýchľuje spaľovanie tukov.

Pre mačky:

N&D GF Quinoa Cat Lamb & Broccoli - jahňa s quinoa, brokolicou a špargľou

Pre psíkov:

N&D GF Quinoa Dog Lamb & Broccoli - jahňa s quinoa, brokolicou a špargľou


Urinary >> receptúra ​​vyvinutá špeciálne pre mačky, ktoré trápia problémy s močovým ústrojenstvom

Na problémy s močovým ústrojenstvom mačiek je tu receptúra ​​Urinary, ktorá obsahuje kvalitné kačacie mäso, quinou, brusnice a harmanček. Brusnice pozitívne ovplyvňujú prostredie v močových cestách a zabraňujú tvorbe močových kameňov, pretože udržujú mierne kyslý moč. Harmanček obsahuje látky flavonoidy, ktoré majú protizápalový účinok, podporujú činnosť močového ústrojenstva.

N&D GF Quinoa Cat Duck & Cranberry - kačica s quinoa, brusnicami a harmančekom

n&d sk2

TIP: Vyskúšať môžete aj N&D Pumpkin s ďalšou netradičnou prísadou, a to tekvicou! Viac sa dočítate v našom článku N&D Grain Free granuly s tekvicou pre extra citlivé trávenie.

Publikováno v: Ako vybrať, Novinky

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód
Blog

Nejnovější příspěvky