+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

10 vecí, ktoré vám nesmú chýbať vo výbave pre šteňa

1970 Shlédnutí 0 Líbí se

Štvornohý prírastok do rodiny vás spoľahlivo zahltí množstvom lásky, maznania a vlhkých pusiniek. Samozrejme vás takmer určite od malého chlpáča čaká aj pár nechcených mláčok, obhryzených topánok a ďalšie drobné "radosti". Čoskoro sa ale starostlivosť o šteňa stane bežnou súčasťou každého dňa. Zvyknete si na psí denný režim. Zistíte, aké má šteňa nároky na výživu. Koľko váš pes potrebuje pohybu. A tiež aké potreby pre psov je dôležité mať vždy po ruke.

Aby ste nemuseli skúšať metódou pokus - omyl, čo je pre vášho nového psieho kamaráta najlepšie, pripravili sme kompletný prehľad základnej výbavy pre šteňa.

 

Existuje totiž 10 vecí, bez ktorých sa nezaobíde žiadne šteniatko

A my sme ich pre vás spísali do prehľadného zoznamu. A navyše ako bonus nájdete nižšie pár slov o výbere vhodného kŕmenia.


10 TOP potrieb pre šteňa

1) Krmivo
2) Misky na krmivo a vodu
3) Pelech
4) Obojok
5) Vôdzka
6) Hračky
7) Maškrty
8) Pomôcky na hygienu
9) Prípravok proti parazitom
10) Výbava na cestovanie so psom


 

Aké granule a pelech pre psa? Antiparazitný obojok alebo pipeta?

Tiež vás napadli podobné otázky pri prečítaní vyššie uvedeného zoznamu nevyhnutností pre šteniatko? Trúfame si povedať, že áno. Ponuka chovateľských potrieb pre psov je totiž veľmi široká. Kŕmenie psov a starostlivosť o ne je horúca téma v rôznych časopisoch aj na internete, ale kto sa v tom má vyznať, keď sú na rôznych miestach prezentované rôzne názory?

Na našom blogu sa už čoskoro môžete tešiť na pútavý seriál o výbere vhodných pomôcok nielen pre šteniatko. Prvý diel, ktorý pre vás pripravujeme v spolupráci s profesionálnym chovateľom, veterinárom a trénerom, bude na tému "výživa a kŕmenie psov". Pre nedočkavcov sme nižšie popísali základy o granulovanom krmive pre šteňatá, ktoré sa v dnešnej dobe radia medzi najčastejšie používanou formou kŕmenia psov.

 
     
      

 

Najlepšie krmivo pre šteňa

Pripravili sme pre vás špeciálnu kategóriu, v ktorej nájdete kompletný prehľad krmív pre šteňatá. Či už je vaše šteňa nemecký ovčiak alebo bišonik, u nás nájdete také kŕmenie, ktoré splní jeho individuálne nároky na kvalitnú výživu v období rastu.

Kvalitné granule pre šteňa musí spĺňať všetky požiadavky na zdravý vývoj v šteňacom období. Veľmi sa odporúča kŕmiť šteňatá a mladé psy krmivami, ktoré sú hypoalergénne, nutrične vyvážené s vysokým obsahom proteínov a veľmi chutné.

Trendom dnešnej doby sú krmivá bez obilnín alebo so zníženým obsahom obilnín. Neprekonateľné a veľmi populárna grain free receptúry majú krmivá Farmina N & D, Barking HeadsCarnilove a Taste Of The Wild.

Najobľúbenejšou a najväčšou kategóriou sú superprémiové krmivá. Spĺňajú prísne výživové nároky šteniat, ale ponúkajú sa za priaznivejšiu cenu. Napríklad krmivá CalibraBrit Care sú hypoalergénne. Ďalšími veľmi obľúbenými krmivami v kategórii superpremium je tiež Farmina Cibau a Hill's.

Kompletnú a vyváženú stravu nájdete aj vo variante ekonomicky výhodné. Sú to granule prémiovej kvality. Napríklad Brit PremiumCalibra Premium alebo Nutrican.

 

 

 

Zanechajte komentár

Bezpečnostný kód

Komentáře

  • Od:Mikalka Na 07.12.2018

    Pre nášho šibala sa najlepším krmivo pre šteniatko u nás doma stal brit monoprotein rabbit s kúskami mäsa a vnútornosťami v paté a žere to jak divý len to dáme do mysky a už aj to zmizne

Blog

Nejnovější příspěvky