+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Avior prepravka do auta 58x40x40cm Zobraziť väčšie


  • Nahrát fotografie mého mazlíčka spojeného s tímto produktem
  • Avior prepravka do auta 58x40x40cm

    Zlatým klincom tohto moderného prepravného boxu je, že je možné ho kompletne otvoriť z hornej strany, vzadu i vpredu. Dva uzatvárateľné, veľké vstupné otvory zaisťujú bezproblémové vyberanie a zandavání do prepravky bez stresu. Praktické upevňovacie zariadenie pre štandardné trojbodové bezpečnostné pásy zaisťuje optimálne bezpečnostný pás a zabezpečuje tak prepravu malých zvierat na sedadle spolujazdca alebo na zadnom sedadle motorových vozidiel.
    Vetracie otvory v hornej i spodnej časti umožňujú optimálne vetranie a zabraňujú prehrievaniu v prepravke. Prepracovaný uzatvárateľný otvor v streche prepravky, vďaka ktorému môžete svojmu štvornohému priateľovi napr. Pri dlhom čakaní v čakárni dať maškrtu alebo ho upokojiť pohladením. Cestovné doplnky môžete uložiť vo vonkajšej priehradke.
    Únikové bezpečnostné pracky a stabilné integrované držadlo umožňujú jednoduchú manipuláciu. Plastový prepravný box môže byť rýchlo a ľahko hygienicky čistý, a tak poskytuje ideálnu alternatívu k transportným taškám. Ergonomický tvar prepravky Nobby Avior je ideálny pre prepravu mačiek, malých psov a tiež králikov alebo morčiat.
    Vhodné pre mačky, malé psy, morčatá a králiky. Prepravka pre zvieratá z odolného plastu - Bezpečné a pohodlné cestovanie s Vaším domácim miláčikom!
    Veko sa dá odklopiť celé alebo iba predná alebo zadná strana: Dve veľké klapky zaisťujú bezproblémové vyberanie a zandavání
    Pásové háčiky pre optimálne smerovanie bezpečnostného pásu: Bezpečná a stabilná fixácia bezpečnostných pásov v automobile.
    Vetracie otvory po obvode: Optimálna cirkulácia vzduchu zabraňuje prehrievaniu
    Otvor pre maznanie a kŕmenie vo veku: Pre upokojenie zvieraťa
    Veľká priehradka: Ponúka miesto pre napr. Očkovací preukaz, vodítko, maškrty alebo hračky
    veľkosť:
    Celková veľkosť (D x Š x V): 57,5 x 39,5 x 40,5 cm
    Vnútorné rozmery (D x Š x V): 53,5 x 34 x 31 cm
    Vchod, vpredu (D x Š): 30 x 32 cm
    Vchod, vzadu (D x Š): 39 x 34,5 cm
    Otvor pre maznanie: 10 cm
    Upozornenie:
    V úložnom je znázornené vodítko len pre porovnanie veľkosti, nie je súčasťou dodávanej prepravky. Zvykajte svojho maznáčika pomaly a opatrne na dočasné ubytovanie v prepravke. Začnite s tým, že Vaše zvieratko necháte v prepravke s otvorenými dvierkami. Najprv ho zvyknite na túto situáciu a až následne ho zvyknite na pobyt v uzavretej prepravcu, ktorý budete postupne predlžovať. Uprednostnite najprv krátke skúšobné jazdy autom. Prepravka nesmie byť nikdy použitá za trest, mala by byť pre Vášho štvornohého maznáčika chráneným a pozitívnym miestom.

    Viac detailov

    23,86 €

    Skladom: 0 ks skladom ks skladom

    Tento produkt už nie je na sklade

    Výrobca/Značka: Nobby
    1092523
    Blog

    Nejnovější příspěvky