+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Nobby bazén pre psa skladací modrý s krytom L 160x30cm Zobraziť väčšie


  • Nahrát fotografie mého mazlíčka spojeného s tímto produktem
  • Nobby bazén pre psa skladací modrý s krytom L 160x30cm

    + DARČEK podľa vlastného výberu
    Bazén je je bleskovo rozložený aj zložený. Protišmykový povrch vnútri bazénika. Pokiaľ nie je používaný alebo je prepravovaný je možné ho zložiť. Silný a odolný povrch. Praktický vypúšťací ventil. Jednoduchá údržba, stačí utrieť.
    Veľkosť 160 x 30 cm. Tvar bazéna možno zmeniť na štvoruholník / obdĺžnik pre použitie na balkónoch, terasách. Vrátane krytu proti lístia a nečistotám.
    Doprajte svojmu psovi vlastný bazén! Bazén je vyrobený z odolného materiálu, má zosilnené bočnice a je stabilný aj bez vzduchových komôr. Takto sa môžete ušetriť vzduchového kompresora a namáhavého nafukovanie!
    Bazénik je postavené obratom ruky: Vybaľte, postavte na vybrané miesto a naplňte osviežujúci vodou. Zábava môže začať! Bazén je kruhový a má pružné steny.
    Po vzrušujúcom dni u psieho bazéne sa dá rýchlo opäť upratať: Skrz bočné ventil rýchlo vytečie voda a hladký povrch sa dá ľahko očistiť. V zloženom stave sa dá bazén uschovať na malom mieste.
    Súčasťou balenia je aj praktický kryt. Chráni pred špinou a padajúcim lístím, preto môže zostať bazén postavený pre budúci zábavné kúpanie.
    Upozornenie k používaniu:
    Uistite sa, prosím, že Váš pes nemá príliš ostré pazúry, mohol by pri vyvádzanie v bazéne poškodiť dno. Bazén by nemal byť naplnený z viac ako 60% vodou, aby bol zachovaný jeho tvar.
    Ostatné upozornenia:
    Žiadna hračka nie je nezničiteľná. Ako s každým iným produktom, sledujte svojho psa pri hre s touto hračkou. Kontrolujte, prosím, produkt pravidelne, či nie je poškodený a vymeňte ho, ak nájdete vadu alebo chýbajú niektoré jeho súčasti, v opačnom prípade nemožno vylúčiť zranenie zvieraťa.
    Viac detailov

    88,60 €

    Skladom: 0 ks skladom ks skladom

    Tento produkt už nie je na sklade

    Výrobca/Značka: Nobby
    1092556
    Blog

    Nejnovější příspěvky