+421 221 201 369

Po-Pi 8:30 - 16:00

Doručenie do

48 hodín
15 000 produktov

skladom

Nobby CLASSIC prEN hrudný postroj M čierna Zobraziť väčšie


  • Nahrát fotografie mého mazlíčka spojeného s tímto produktem
  • Nobby CLASSIC prEN hrudný postroj M čierna

    Hrudná postroj Nobby je špičkovým kompromisom športového a funkčného vybavenia pre aktívne prechádzky a športovanie so psom. Prevedenie postroje zaisťuje správne a rovnomerné rozloženie tlaku pri ťahu. Postroj disponuje dvoma dielmi - hrudným a chrbtovým. Tie zaisťujú rovnomerné rozloženie tlaku aj v prípade, že pes intenzívnejšie ťahá. Celý postroj je vyrobený z veľmi ľahkých, funkčných materiálov, ktoré sú nenáročné na údržbu. Postroj je pri správnom nastavení na tele veľmi stabilné a nijako sa nepretáča.
    Tento typ postroja je obzvlášť vhodný pre psíkov s širokým hrudníkom (napr. Mops, fr. Buldoček, buldog, stafford atď.).
    Postroj je vyrobený z pevného nylonu, ktorý je prakticky podšitý neprénem v namáhaných oblastiach. Neoprén je šetrný k srsti a rýchlo schne. Nezabudlo sa aj na bezpečnosť a tak je postroj je vybavený reflexnými prvkami v oblasti hrudníka. Postroj je vďaka možnosti nastavenia veľkosti ako medzi prednými labkami, tak v obvode hrudníka, veľmi variabilné. Napriek tomu psíka pred výberom veľkosti starostlivo premerajte!
    veľkosť:
    • M
    • šírka popruhu: 25mm
    • nastaviteľná veľkosť hrudného pásu (za prednými labkami): 45-50cm
    Ako vybrať správnu veľkosť postroje?
    Pre zvolenie správnej veľkosti postroje zmerajte obvod hrudníka psíka za prednými nohami (merajte vždy mäkký krajčírskym metrom). Miery uvedené pri postroje (napr. 60-75 cm) značí možnosť nastavenia obvodu hrudného pásu postroje. Ak teda má Váš psík obvod hrudníka napr. 55 cm, vyberte veľkosť 50-60 cm. Voľte veľkosť postroje s aspoň minimálnou rezervou v obvode hrudníka.
    Viac detailov

    14,81 €

    Skladom: 0 ks skladom ks skladom

    Tento produkt už nie je na sklade

    Výrobca/Značka: Nobby
    1092804
    Blog

    Nejnovější příspěvky